Followers

About Me

My photo
aku mencari damai dlm hiruk pikuk peribadi, mencari diri dlm hati yg kian mati, dlm resah & ketidakwarasan begini, aku tidak ingin mereka mahupun kamu. aku cuma mahu DIA, memimpinku dlm perjalanan waktu yg kian buntu.

Tuesday, November 30, 2010

My lovely friends Photo Contest

al salam alaykum

My lovely friends Photo Contest

 nak join, klik banner


tamat: 11/12/2010


MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY

al salam alaykum



cadangan: tukar warna blog kepada warna yg lembut...
mcm light pink...
so, kita nak tgk barang pun tak serabut sangat dengan warna hitam tu...
:)

 aku nak tag:


nak join, klik banner.

tamat: 25/12/2010

CUTI-CUTI SEKOLAH G.A

al salam alaykum

CUTI-CUTI SEKOLAH G.A

 aku nak tag:

 klik banner utk menyertai


tamat: 31/12/2010


Contest : I Love MyMum

al salam alaykum



gambarnya:




terima kasih Ma!
sentiasa ada di sisi saat aku sedih dan gembira...
aku tahu, aku tak akan dapat membalas segala jasa-jasanya...
tp, aku akan cuba sedaya upaya...
kupohon pada yg Esa...
Ma sentiasa diberi kesihatan yg baik dan berpanjangan...
jauh dari rasa sedih...
moga gembira dan bahagia senantiasa...

yg paling aku bagi: hand bag :)

aku nak tag:

nak join, klik banner

tamat: 30/11/2010

Monday, November 29, 2010

OUR FIRST LUCKY DRAW

al salam alaykum



sila klik banner utk menyertai

tamat: 12/12/2010

Papa's Birthday Contest

al salam alaykum



aku teka:

27 November

ucapan:

Selamat Hari Lahir

Nabi Muhammad SAW bersabda yang bermaksud: Sebaik-baik manusia menurut panbdangan Allah (Islam) ialah orang yang panjang umurnya dan baik pula perbuatannya, sedang seburuk-buruk manusia ialah orang yang panjang umurnya tetapi buruk pula perbuatannya (Riwayat Ahmad dan al-Hakim)

nak join, klik banner...

tamat: 30/11/2010

Friday, November 26, 2010

fashionable with hijab contest

al salam alaykum


gambarnya ialah:

gambar nih semasa bercuti di Cameron Highlands...
tudung bawal ni aku beli dulu sbb sukakan warnanya
kemudian barulah dapat beli baju yg bersesuaian...
begitulah aku, kalu dh berkenan dgn tudung tuh, beli tudung dulu
baju kendian takper...
aku suka tudung bawal sbb senang dipakai dan praktikal...

lg pun tak lapuk di hujan tak lekang dek panas...
evergreen sentiasa...
apa yg penting aurat ditutup dgn sempurna...

itu saja cerita tentang hijabku...

aku tag:

nak join jugak, klik banner

tamat 29/11/2010

Me + My PINK Stuff

al salam alaykum



nak pink segala

aku dan baju kaler pink...
mak aku punya pilihan kaler...
hihihihi



I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!

Contest Bersama Cute Teddy!

al salam alaykum

 

gambar aku bersama Teddy Bear...

jeng jeng jeng...


 
sbb pihak penganjur nak gambar seorang, terpaksa laa mak dan ayahku dipotong...
hihihihih

Mak dan ayah aku beli Teddy Bear nih di Peta Konvokesyen UiTM Shah Alam setahun yg lalu...
kiranya utk hadiah konvo Master aku laa...
harga tatau la berapa, hadiah yg kita dapat jangan ditanya...
rasa dihargai sangat!
setelah 2 tahun berpenat lelah belajar part time...
alhamdulillah, akhirnya tamat jua...
bertambah manis lagi, mak dan ayah ada di sisi meraikan kejayaan...

aku tag:


nak join, klik banner

tamat: 10/01/2011

“Adrini’s First Annversary Contest”

al salam alaykum
saya join
Kategori A



syarat-syarat kategori A:

Category A
  1. Open for all guys, girls, ladies and gentleman. - OK
  2. Winners are selected by a LUCKY DRAW. - OK
  3. Each one below qualify you to get more chances for the LUCKY DRAW:
  • Put contest banner in your blog’s sidebar with link back to this contest page. – 1 chance. - DONE
  • Must create one entry for this contest “Adrini’s First Annversary Contest” with links from our sponsors and Adrinis.com. - DONE
  • Add Adrinis.com and contest sponsors link in your blog – 1 chance (per link) - DONE
  • Add adrinis.com/blog in your bloglist – 1 chance. - DONE
  • Put link entry in your FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 chance. - DONE
  • Follow adrini’s in networkblog – 1 chance. - DONE
  • Put link entry in your Twitter – 1 chance. - DONE
  • Like Adrini’s page in FaceBook – 1 chance. - DONE

anjuran:


tajaan oleh:


korang nak join?

klik banner di atas...

tamat: 30/12/2010

SAYA NK KENA TAMPO

al salam alaykum

 
 
 berapa yek bonuslink point yg Zianazone ada?

saya teka

50,600 points
 
korang, nak join klik banner

 
tamat: 24/12/2010
 

Contest 'Bunga-bunga Kehidupan'

Al salam alaykum

Contest 'Bunga-bunga Kehidupan'


gambarnya ialah:

bersama bunga raya yg besar di Cameron Highlands...

nak join, klik banner.

tamat: 20/01/11

 

Cik Alynn's Chenta Alto Saxophone First Giveaway..!!

al salam alaykum



Cik Alynn dan jugak Cik Nadya Godang...
selamat menyambut ulang tahun pertama perkenalan korang...
semoga sepanjang perkenalan korang ni penuh dgn mahabbah dan kasih sayang...
moga berpanjangan hingga ke akhir hayat...

korang, meh join

 
tamat 11/01/11

Thursday, November 25, 2010

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!

al salam alaykum

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!

 nak join jugak?

klik banner


tamat 10/12/2010

Chocolate Giveaway!

al salam alaykum

Chocolate Giveaway!


hadiah dia buat air liur meleleh!


sedapnya...


korang...

jom la sekali!

tamat: 10/12/2010


most precious contest by angelicshoppe

al salam alaykum




laju buai ku laju...

 kenangan bersama Fadz, Awin, Kay, Huzz, Nurul & Zul do Bukit Broga...




First Give Away

al salam alaykum

First Give Away 

 aku tag:


nak join, klik banner

tamat: 15/12/2010

'Bergaya bersama ZHJC'

al salam alaykum



nak join jugak, klik sini

tamat: 31/12/2010

1st Giveaway Tinie (zon2u)

al salam alaykum



korang meh join yek

 
tamat: 14/01/2011

Wansteddy Giveaway season 2

al salam alaykum


Aerzee Fathenee First Giveaway

al salam alaykum

nak join GA nih plak



bermula karangan saya:

Penyanyi yg paling saya suka sangat ialah Maher Zain sbb beliau seorang yg hensem...
eh tak lah...
sbb beliau dh kawin, so takyah laa nak berangan nak kawin dengan Maher Zain jugak...
dan lagu2 ciptaan beliau sangat menyentuh jiwa dan kalbu... 
kebanyakan lagu beliau kan berkisarkan tentang sejarah silam kehidupan masa lalunya...
jadi senanglah kita yg mendengar nih utk turut sama menghayati dan moga sama2 berubah juga ke arah kebaikan... insyaAllah

dan lagu yg paling saya suka sampai skrg ialah Warkah dendangan Bau...
boleh layan blues laa...
sbb musababnya adalah kisah sejarah yg pahit dan tak berapa indah zaman muda2 dahulu kala...
tp takde la plak berkaitan dgn warkah...
tak kira laa, suka jugak lagu nih...

hayati yek!



nak join klik sini

tamat 27/11/2010

GIVEAWAY SAYA NAK CURSOR TU JUGAK

al salam alaykum




LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010

al salam alaykum



gambar yg aku nak letak, mestilah gambar diri sendiri...



tarikh penting:

2 Jan: Birthday adik (Khairi)
5 Mac: Birthday adik (Khairul Iman)
25 Mac: Birthday adik (Khairunnisa)
30 Jun: Birthday mak (Kamariah)
27 Jul: Birthday adik (Khalilah)
2 Ogos: Birthday saya (Khairini)
23 Dis: Birthday ayah (Kamaruddin)

ok, itu saja...

nak join jugak, klik banner

tamat: 23/12/2010

50th FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX

al salam alaykum

join

50TH FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX

 saya join GA ni kerana...

terjumpa kat blog Cute Mum...

kemudian menarik2 la hati ni nak join GA ni...

mana tau kot-kot menang... 

 

korang, meh la join

6. Pah
7. Xara
8. Nina

klik saja banner itu!

November 2010 Blog Giveaway

al salam alaykum

meh kita join

November 2010 Blog Giveaway

 utk sertai, klik banner

tamat: 30/11/2010


Kasih selamanya 1st GA

al salam alaykum

Kasih selamanya 1st GA

 tamat: 22/12/2010


Contest Mudah dari SyahrilHafiz.Com

al salam alaykum

 
 
selamat hari lahir yg ke 19 tahun utk Syahril Hafiz
moga dengan pertambahan umur ni 
meningkatkan lagi ketaqwaan kita kpd Allah swt...

petikan lagu Saujana - Selamat Hari Lahir

Usiamu ibarat mutiara,
Tiada berganti lagi,
Hiaskan iman bersulam taqwa,
Agar sempat menuju haruman syurgawi

ada kek... tp kurang setahun la yek!


eh, kek tu utk saya!
hehehehe

korang, meh join


nak join, klik banner...

tamat 26/11/2010

"Jom Sertai & Menang" by efa nur

al salam alaykum

"Jom Sertai & Menang" by efa nur

 kalau saya jadi JUTAWAN saya akan...

 mula-mula kena bayar zakat dulu...

kemudian sedekah kpd fakir miskin dan badan-badan kebajikan (kena ingat yek, hak orang lain pada harta kita)...

kemudian, bawak famili semua menunaikan haji...

ada lebih skit, simpan dalam amanah saham...

tp kalu bergelar jutawan, tak semestinya boleh goyang kaki...

byk tanggungjawab yg menanti...

 

korang, meh la join:
6. Pah
7. Xara
8. Nina

 

nak join?

klik banner

tamat 03/12/10


Ini Style Saya Da Contest

al salam alaykum

 

gambar aku pilih:




 
aku dan kak zack sedang menggayakan gaya salah sorg kawan kami bergaya bila bergambar...
nakal tau!

walo apa org nak kata
katalah apa saja
saya senyap saja tak kata apa
     " Inilah style saye!"         

korang nak join, klik banner...

tamat: 06/12/2010

contest BAJU SAMA

al salam alaykum



gambarnya ialah:
 gambar ni masa kami daki Nuang sebelum raya haji...
kami pakai baju corak sama, saja2 nak ingat kenangan di Kinabalu...
yg pakai baju sama dari kiri pertama, Huzz (tudung putih), aku (tudung purple), Nurul (yg duduk pakai inner merah) dan Athirah (tali beg kaler pink)

gambar baju tuh mcm bawah ni...


korang nak join?
klik banner

tamat: 31/12/10