Followers

About Me

My photo
aku mencari damai dlm hiruk pikuk peribadi, mencari diri dlm hati yg kian mati, dlm resah & ketidakwarasan begini, aku tidak ingin mereka mahupun kamu. aku cuma mahu DIA, memimpinku dlm perjalanan waktu yg kian buntu.

Wednesday, January 5, 2011

CONTEST deqlis : "GAMBAR KENANGAN PERCUTIAN 2010"

al salam alaykum

nak join




XPDC Gunung Kinabalu 

bacaan selanjutnya bleh klik sini

Hotel: 5
Makanan:5
Kemudahan:5
Kebersihan: 4
Extra Info: di KK, kami menginap di De Galleria Hotel... hotel budget yg cantik... dekat dengan pasar malam Kampung Air, hanya berjalan kaki utk ke Pasar Filipina dan Pasar Gaya... dan pada hari pendakian, kami menginap di Mersilau Sanctuary Park and Resort...


 hari kedua di KK: bersnorkeling di tiga buah pulau di Taman Tuanku Abdul Rahman - Pulau Mamutik, Manukan dan Pulau Sapi

 hari ketiga: ke Jambatan Tamparuli dan Hot Spring Poring

 Hot Spring Poring

 di kaki gunung Kinabalu, Mersilau Sanctuary Park

di persimpangan jalan...

 akhirnya berjaya menakluk puncak Kinabalu

 sijil kejayaan...

hari terakhir: bershopping di Pasar Filipina

jom join jugak!


tamat 05/01/2011

5 comments:

deqlis said...

Salam dik....
salam kenai yer..

wah!! bestnyer percutian nie!!.. i like!!!
gud luck yer ^__^

Effa | Mama FZ said...

salam.. bestkan percutian ke sabah.. hehehe... :)) sy dok sini pun tak merasa benda2 mcam tu....

Kehelan said...

Effa... biasal a tuh... sy sendiri pun byk lg tempat tak pernah pi kat pahang tuh

dilaloveawi said...

dila ada tag kitowg kat cni:) join la ye

http://warnawarniwawa.blogspot.com/

Biqque said...

jom masuk contest i skali ek :)

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html