Followers

About Me

My photo
aku mencari damai dlm hiruk pikuk peribadi, mencari diri dlm hati yg kian mati, dlm resah & ketidakwarasan begini, aku tidak ingin mereka mahupun kamu. aku cuma mahu DIA, memimpinku dlm perjalanan waktu yg kian buntu.

Friday, December 10, 2010

Fatin 1st GA

al salam alaykum

 
 
nak join klik je banner
tamat: 26/12/2010

3 comments:

Fatin a.k.a. Aten said...

slm dear, thanx join GA aten.. btw nombor yg aten ckpkan tu, no link anda yg diletakkan kat exchange link box bawah blog aten.. nanti senang aten nak terjah blog korang balik..

& btw, u tak bgtau what is ur fav color..

Kehelan said...

salam...

warna purple & coklat

Fatin a.k.a. Aten said...

ok noted! nanti check ur name k dear~