Followers

About Me

My photo
aku mencari damai dlm hiruk pikuk peribadi, mencari diri dlm hati yg kian mati, dlm resah & ketidakwarasan begini, aku tidak ingin mereka mahupun kamu. aku cuma mahu DIA, memimpinku dlm perjalanan waktu yg kian buntu.

Thursday, December 9, 2010

KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE

al salam alaykum

 
 
KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE......  
 
saya nak beli Slimming Product
 

SET A
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-HOT N COOL SLIM CREAM
-FREE VITAMIN C LOTION

SET B
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-NATURAL CREAM
-FREE VITAMIN C LOTION

SET c
1 SLIM SET DR. JOHNSON

-SLIM SOAP DR JOHNSON
-3 in 1 SLIM CREAM
 
 
ada 3 set... tp tatau mana satu yg sesuai utk saya...
bukan apa, setahun dulu saya diet, turun jugak 10 kg...
tp bertahan sampai hari raya puasa je...
ni dah naik semula lagi 4 kg...
tak sampai dua bulan...
isk isk isk...

sedih sangat!
 
harap2 Alinac Shop dapat membantu saya utk mendapatkan berat idaman...


korang nak join, klik banner

tamat: 12/12/2010

2 comments:

alinac lover said...

thanks join ya :)

penyertaan diterima

alinac lover said...

oke thanks join ek

sila check link disini ya

http://www.alinaclover.com/2010/12/last-update-giveaway-kalau-saya.html